Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sebastian – den danske musicals fornyer

maj 15 @ 19:00 - 21:00

Sebastian indtog 1980’erne som en usædvanlig superstar, som kom på alles læber med LP-landeplager som ”Nattergalen”, ”Stjerne til støv”, ”80’ernes Boheme” og ”Tusind og én nat”. Her viste Sebastian, at bred succes og platinplader sagtens kunne forenes med sangskrivning på tårnhøjt niveau.
Succesbølgen både toppede og ændrede retning, da Sebastian i 1986 udsendte sangene fra Folketeatrets opsætning af ”Skatteøen”. Pladen blev endnu en platin-sællert, og selvom Sebastian i de kommende år udsendte enkelte album med sit faste band, blev ”Skatteøen” starten på et årelangt arbejde med at nytænke gammelkendte historier i musicalform.
”Ronja Røverdatter”, ”Pippi”, ”Cyrano”, ”Aladdin” og ”Klokkeren fra Notre Dame” blev føjet til Sebastians allerede enorme CV-
Sebastians virke udenfor pop-sfæren omfattede ikke kun musicals. Også film og tv profiterede på Sebastians talent for billedskabende musik og poesi, og selv balletmusik kastede Sebastian sig over.
Thomas Ulrik Larsen fortæller om Sebastians musical-, film- og tv-musik og spiller og synger selv en række af de Sebastian-sange, som blev lanceret udenfor rockscenen.

Detaljer

Dato:
maj 15
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Osted Kulturhus
Alfarvejen 13, Osted
Lejre, 4320
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.ostedkulturhus.dk/