Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Roger Waters fra Pink Floyd fylder 80. Foredrag og akustisk koncert for 80 kroner.

6. september 2023 @ 19:00 - 22:00

DKK80

Den 6. september 2023 kan en af rockens stærkeste og mest kontroversielle personligheder fejre 80-års fødselsdag. Det er Roger Waters, medstifter og mangeårig drivkraft i den engelske supergruppe Pink Floyd, som skriver sig ind i en voksende loge af aktive rocklegender i den højeste senioralder.
Waters var helt tilbage fra Pink Floyds dannelse i 1966 gruppens praktiske omdrejningspunkt. Da Pink Floyds oprindelige sanger, sangskriver og frontfigur Syd Barrett bukkede under for stofmisbrug og psykisk sygdom, blev det gradvist Roger Waters, som overtog lederskabet i gruppen. Det kulminerede i albumklassikere som ”Dark Side of the Moon” og ”The Wall”, og Pink Floyd lykkedes med at være verdensstjerner og samtidig anonyme musikere, som ingen genkendte til hverdag.

Roger Waters forlod Pink Floyd i 1985, og han har som solist overrasket ved at bryde med al anonymitet i Internetalderen. Han er i dag en travl politisk aktivist, som deler vandene i spørgsmål om både Palæstina og Putin. Waters’ seneste turné, som bærer navnet ”This Is Not a Drill” tager temperaturen på klodens politiske og moralske tilstand.

Roger Waters som person, sangskriver, konceptmager og aktivist er under lup i et 60 minutter langt foredrag inden koncerten med Shrink Freud bestående af Thomas Ulrik Larsen, Stine Liebmann og Anders Haahr.

Foredragsholder Thomas Ulrik Larsen er musiker og cand. mag i musikvidenskab. Han er en af landets mest benyttede musikforedragsholdere og en stor Pink Floyd-kender.

Arrangør

Kulturium Ishøj Musikteater
Hjemmeside:
https://kulturium.dk/

Sted

Kulturium Ishøj Musikteater
Ishøj Østergade 28
Ishøj, 2635 Denmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://kulturium.dk/